Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan SmartCalfCare samler inn og bruker personopplysninger, og om hvordan vi behandler personopplysninger når du besøker SmartCalfCare.com

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Våre nettsider benytter cookies. Dersom cookien ikke er nødvendig for at nettsiden vår skal fungere, vil den ikke lagres på din enhet med mindre du samtykker til dette. Les om hvilke cookies vi bruker og hvordan vi administrerer dem nederst på nettsiden.

 

SmartCalfeCare Personvernopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. For SmartCalfCare er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Når samler SmartCalfCare inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse

  • Du har bedt om innsyn etter offentlighetsloven

  • Du har meldt deg på et arrangement

  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev

  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse

  • Du besøker vår hjemmeside www.smartcalfcare.com

 

Hvem er behandlingsansvarlig i SmartCalfCare?

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. SmartCalfeCare, ved Prosjektansvarlig Julie Føske Johnsen, er behandlingsansvarlig for alle behandlinger av personopplysninger hos oss. Oppfølgingen av dette ansvaret er delegert til flere i organisasjonen. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

 

Hvordan tar vi vare på opplysningene om deg?

Personopplysninger skal ikke lagres lengre enn det som er nødvendig ut fra formålet de er blitt samlet inn for. Hvis ikke opplysningene skal oppbevares etter arkivloven eller annen lovgivning, så slettes de etter bruk

Dine rettigheter

Innsyn: Alle har rett til generell informasjon om SmartCalfCare behandling av personopplysninger. I tillegg har alle personer som vi har registrert personopplysninger om rett på å få vite hvilke personopplysninger som er registrert om seg og hvordan disse opplysningene blir behandlet.

Retting og sletting: Hvis opplysningene om deg er feil, kan du kreve at opplysningene blir endret, rettet eller slettet i henhold til personopplysningsloven. 

Informasjonskapsler (Cookies)

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det lagres informasjonskapsler via din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du kontakte oss og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Nettstatistikk og informasjonskapsler/cookies

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Dette verktøyet bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukernes IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:

  • hvor mange som besøker ulike sider

  • hvor lenge besøket varer

  • hvilke nettlesere som benyttes

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.